In de wandelgangen worden wij ook wel een ”pret-echo” bureau genoemd. Hiermee is meteen duidelijk wat wij bieden.

Natuurlijk zijn er meer echo bureaus in Nederland. Wat is nu het verschil? Je moet hierbij op een aantal dingen letten.

De belangrijkste zaken waarop je moet letten zijn:

DESKUNDIGHEID ECHOSCOPIST

Ten eerste is er de deskundigheid van de echoscopist. Een goede echoscopist heeft een gedegen opleiding en (heel) veel ervaring. Echoscopie is een kunde en een kunst. Ook het enthousiasme en de motivatie van de echoscopist is belangrijk.
Wij werken met gediplomeerde, zeer ervaren en enthousiaste echoscopiste(s). Lees meer: Wie zijn wij.

KWALITEIT ECHO APPARAAT

Ten tweede is er de kwaliteit van het echoapparaat. Ook op het terrein van de echoscopie gaat de techniek snel en met sprongen vooruit. Alle echobureau’s zeggen dat ze het beste 3D echoapparaat hebben.
3D Echo Barendrecht is met de gebruikte techniek en apparatuur vooruitstrevend. Wij vernieuwen onze apparatuur regelmatig om het beste te kunnen bieden aan onze klanten. Wij hebben recentelijk één van de allerbeste echoapparaten voor baby echo’s aangeschaft.
Overtuig jezelf van de mooie beelden van dit apparaat.

NIEUWSTE 3D ECHOTECHNIEKEN

Sinds april 2014 zijn de echobeelden nog realistischer dan voorheen, dankzij de Advanced Feto Realistic View techniek op onze geavanceerde echoapparaat.
Ook echobeelden in meerdere kleuren zijn hiermee mogelijk, waardoor er nog beter diepte in de echobeelden zichtbaar is.

Andere belangrijke zaken waarop je ook moet letten:

KWALITEIT VAN DE ECHOFOTO

Alle echo foto’s die wij leveren worden met een professionele fotoprinter afgedrukt op 10×15 cm kwaliteit fotopapier in hoogglans met een beschermende laag. Deze foto’s blijven minstens een mensenleven lang mooi.
Bij de meeste echobureaus worden (zeker) de zwart-wit echofoto’s afgedrukt op thermisch papier. Deze foto’s blijven niet zo lang mooi. Door UV-licht en warmte vervagen deze in de tijd. Vaak zijn de kleurenfoto’s bij andere bureau’s niet voorzien van een UV-beschermenlaag, waardoor de kleuren in de tijd minder mooi worden.
Bij ons mag je ook zelf de echofoto’s kiezen die je afgedrukt wilt hebben.

ERVARING VAN ANDEREN

Natuurlijk verkondigen de meeste echobureau’s dat ze goed zijn en moderne apparatuur gebruiken die mooie beelden kan maken. Het meest geloofwaardig zijn natuurlijk ervaringen van familie/vrienden/kennissen en anderen, die bij ons geweest zijn voor een echo.
Lees de ervaring van klanten die bij ons geweest zijn op onze recensie pagina.
Veel klanten komen naar 3D Echo Barendrecht door mond-op-mond reclame.

Wil je weten wat je verder kunt verwachten, klik dan hier.