2D ECHO

Bij een 2D echo zie je je kindje in bewegend zwart-wit beeld in zogenaamde doorsnede weergave.

PLATTE BEELDEN

De 2D echobeelden zijn “platte beelden”, dus zonder diepte. Je ziet hierbij steeds een heel dun plakje (een doorsnede) van het kindje.

KWALITEIT 2D ECHOFOTO

De 2D zwart-wit foto’s zijn 10 x 15 cm en worden afgedrukt op professioneel fotopapier met een beschermlaag. Deze foto’s blijven minimaal een mensenleven lang mooi.
Met deze professionele foto afdruktechniek onderscheiden we ons van vele concurrenten.

3D ECHO EN 4D ECHO

Bij een 3D pretecho zie je je kindje afwisselend in bewegend kleuren 3D beeld en bewegend zwart-wit 2D beeld.

BEWEGENDE DIEPTEBEELDEN

De 4D echobeelden zijn bewegende dieptebeelden (bewegend 3D) en een 4d echo wordt daarom ook wel een live 3d echo genoemd (tijd/beweging is de 4de dimensie).
Elke echografist moet in zwart-wit 2D naar de juiste positie gaan om het gewenste deel van de baby voor een optimale 3D weergave op de echograaf goed in te stellen om vervolgens naar de kleuren live 3D weergave te schakelen.
Door de 3D dieptebeelden kun je bij een gunstige ligging van je kindje goed de vormen zien. Vanaf ongeveer 20 weken kun je al mooie beelden in live 3D krijgen, ook al is je kindje dan nog heel klein (ongeveer 25cm). Vanaf de 25ste à 26ste week (begin derde trimester) van de zwangerschap zul je bij een gunstige ligging goed de vorm van het gezichtje kunnen zien. Je kan dan ook al goed zien of het bijvoorbeeld typisch de mond van mama heeft of wellicht de kin van papa.

De kleuren 3D foto’s en de 2D zwart-wit foto’s zijn 10 x 15 cm en worden afgedrukt op professioneel fotopapier met een beschermlaag. Deze foto’s blijven minimaal een mensenleven lang mooi.
Met deze professionele foto afdruktechniek onderscheiden we ons van vele concurrenten.

Voor meer informatie zie ook onze 3D echo pagina.