3D echo Rotterdam

Wil je graag een 3D echo Rotterdam en omgeving laten maken? Zoek niet verder: je bent bij 3D Echo Barendrecht helemaal aan het juiste adres!

Mijn naam is Samantha. Oorspronkelijk ben ik begonnen als een verpleegkundige en ik heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan binnen mijn vakgebied. Vanwege mijn passie voor veelzijdigheid en mijn leergierigheid heb ik mijn verpleegkunde-achtergrond aangevuld met een medische opleiding tot echoscopiste. Dit is echt een verrijking voor mijn carrière geweest. Ondanks de uitdagende momenten biedt het maken van echo’s vaak prachtige en bijzondere ervaringen. Vooral bij keuze-echo’s, ofwel pretecho’s, ontstaat er een sterke band tussen ouders en hun toekomstige kind. Gedurende deze tijd heb ik veel mensen blij kunnen maken met de schitterende beelden van hun baby. Bij 3D Echo Barendrecht streven we naar warmte, professionaliteit en kwaliteit, in een ontspannen sfeer.

Ben je enthousiast geworden? Maak dan een online een afspraak! Wij zijn gevestigd in het centrum van Barendrecht, dat vlakbij Rotterdam ligt.

Unieke ervaring

De hoogste kwaliteit pretecho beelden in de regio Rotterdam. 3D Echo Barendrecht bied u een volledige en unieke ervaring om kennis te maken met uw kindje.

Beoordeling van een 4,9 op basis van +500 echte reviews. Bekijk ze hier

3D echo Rotterdam

Wat houdt een 3D echo Rotterdam precies in?

Een pretecho is een speciale, niet-medische echo waarbij we de focus leggen op meer dan alleen medische informatie. Het draait vooral om fotografie en het creëren van kostbare bonding-momenten met jouw nog ongeboren baby.

Bij onze pretecho’s nemen we uitgebreid de tijd om je baby op een prachtige manier in beeld te brengen. We laten je de wonderen zien die zich afspelen in jouw buik. Het is een unieke kans om alvast een glimp op te vangen van de kleine persoonlijkheid die zich ontwikkelt, terwijl je liefdevol kunt stilstaan bij alle bijzondere gebeurtenissen die zich binnenin jouw buik afspelen. We begrijpen dat deze momenten van verbinding en verwondering van onschatbare waarde zijn voor aanstaande ouders.

3D echo / Pretecho
Geslachtsbepaling
Tarieven
Over ons

3D echo / Pretecho

Ontdek de wonderlijke wereld van je ongeboren baby met onze 3D pretecho’s. Bewonder je kleintje, leg bijzondere momenten vast en geniet van kostbare bonding-time tijdens deze unieke ervaring.

We nodigen je van harte uit om samen met ons te genieten van deze speciale momenten voor de geboorte.

Geslachtsbepaling

Ontdek het geslacht van je baby eerder dan de 20-weken echo met onze geslachtsbepaling echo. Deze pretecho stelt je in staat om het geslacht van je ongeboren kindje te onthullen.

Wordt het een jongen of een meisje? Dat blijft altijd spannend en natuurlijk ben je erg nieuwsgierig.

Tarieven

Bij 3D Echo Barendrecht maken we het eenvoudig voor jou. Kies uit een 2D echo, 3D echo of geslachtsbepalingsecho – geen gedoe met verschillende types en tijdsduur. Bovendien bieden we losse extra’s aan in plaats van vaste pakketten.

Of je nu gaat voor een USB-opname of andere extra’s, jij bepaalt wat je wilt. Zo hanteren wij altijd een scherpe vanaf-prijs.

Voordelen 3D echo Rotterdam

Als je graag een onvergetelijke ervaring wilt beleven en die eerste magische ontmoeting met je baby wilt vieren voordat hij of zij ter wereld komt, dan nodigen we je van harte uit om bij ons langs te komen voor een 3D echo Rotterdam en omgeving.

Wij staan graag voor klaar om deze kostbare momenten met jou te delen en om jou te helpen een nog diepere band met je baby op te bouwen. Wij bieden je een volledige en unieke ervaring. Bij ons echobureau profiteer je van het volgende:

Kosteloos terugkomen bij een ongunstige ligging.
Geslachtsbepaling te zien vanaf 13 weken.
Persoonlijke benadering zodat u helemaal op uw gemak bent.
Een pretecho is geen medische handeling en altijd uitwendig.
Je ziet je kindje bewegen in HD kleurenbeelden.