Echobureau 3D Echo Barendrecht

Geruststellende gedachte

samantha van der padt 3d echo barendrecht

Mijn naam is Samantha, van oorsprong ben ik verpleegkundige, en heb ik binnen mijn vakgebied de afgelopen jaren veel gezien en beleefd. Omdat ik van veelzijdigheid houd en leergierig ben aangelegd, heb ik verpleegkunde aangevuld met de medische opleiding tot echoscopiste. Dit is voor mij echt een kers op de taart. Ondanks dat er soms ook moeilijke momenten kunnen zijn, zijn er gelukkig heel vaak mooie en bijzondere momenten die je meemaakt tijdens het maken van een echo. Een echo naar keuze, ofwel een pretecho, is hier een uitermate geschikt moment voor. De onderlinge band die er tussen de ouders en het gezin is, maar ook de ontwikkeling van de band met hun aankomend kindje, maakt het werk zo puur.

Binnen deze tijd heb ik vele mensen blij mogen maken met de mooie beelden van hun kindje. Het blijft bijzonder om bij een intiem moment betrokken te mogen zijn. Ieder gezin is uniek, iedere kind is een wonder. Een speciale gelegenheid dus!

Warmte, professionaliteit en kwaliteit, in een ongedwongen sfeer is hetgeen waar echobureau 3D Echo Barendrecht voor staat.

Mochten er tips zijn ter verbetering, schroom niet om dit bij mij aan te geven. Ik wil graag dat jullie een prettige ervaring gaan hebben, want het zal een onderdeel uitmaken van jullie unieke herinnering aan de zwangerschap, het uitkijken naar je kindje, alsmede het met een prettig en warm gevoel terugkijken op de echo bij 3D Echo Barendrecht.

Bovendien ben ik SEO gecertificeerd (Structureel Echoscopisch Onderzoek), alhoewel 3D Echo Barendrecht (niet-medische) pretecho’s verricht, is dit wel een geruststellende gedachte.

Tevens ben ik ook aangesloten bij de Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland (BEN). Dit staat borg voor regelmatige bijscholing en het bijwonen van symposia.

Ik hoop jullie te mogen verwelkomen in de praktijk.

Hartelijke groet,

Samantha