Geslachtsbepaling echo

Wil je meer weten over onze geslachtsbepaling echo? Natuurlijk ben je enorm benieuwd naar het geslacht van jouw kleine spruit. Gelukkig hoef je niet te wachten tot de 20 weken echo. Bij ons kun je het geslacht eerder laten bepalen en kun je de uitslag direct mee naar huis nemen.

Gelukkig bieden we daarvoor een geslachtsbepaling echo aan. De naam zegt het al, het betreft hier een pretecho waarbij je kunt spieken en het geslacht van je ongeboren kindje gaat bekijken. Wordt het een jongen of een meisje? Dat blijft altijd spannend en natuurlijk ben je erg nieuwsgierig.

Maar wat is het nou precies en wanneer is de beste tijd voor een geslachtsbepaling? Allemaal vragen waar we hieronder antwoord op zullen geven.

Unieke ervaring

De hoogste kwaliteit pretecho beelden in de regio Rotterdam. 3D Echo Barendrecht bied u een volledige en unieke ervaring om kennis te maken met uw kindje.

Beoordeling van een 4,9 op basis van +500 echte reviews. Bekijk ze hier

Geslachtsbepaling echo

Wat is een geslachtsbepaling en vanaf wannneer?

Nu je zwanger bent vraag je je vast ook af of je een jongen of een meisje krijgt. Wil je dat dit een verrassing blijft of kan je niet wachten om het te ontdekken? Een geslachtsbepaling echo is een pretecho waarbij de echoscopist het geslacht van je ongeboren kindje gaat bekijken. Natuurlijk zie je ook het hartje en de bewegingen van je baby.

Bij de geslachtsbepaling echo 13 weken kunnen wij voor 98% zekerheid het geslacht bepalen. Tussen 14-16 weken van een zwangerschap kunnen de echoscopisten bij 3D Echo Barendrecht het geslacht van de baby zo goed zien dat er geen twijfel kan zijn. Dan is het uitwendig geslacht zo ver ontwikkeld.

Voor een tweeling is dit vanaf 13+0 weken en bij een tweeling is een 2D echo van 20 minuten niet mogelijk (de 2D echo 40 minuten is wel mogelijk).

Gratis vervolg en nooit inwendig

Indien we het geslacht vanaf 13+0 weken niet in beeld kunnen brengen door ongunstige ligging, bieden we je ook een gratis vervolgecho aan. Dan kijken we gewoon nog een keer. Bij een tweeling geldt dit ook vanaf 13 weken! Deze korte vervolgafspraak zal uiterlijk binnen een week zijn. We brengen het geslacht altijd meerdere malen vanuit verschillende hoeken in beeld om jullie zoveel mogelijk zekerheid te kunnen geven. Indien we zelf niet zeker zijn van het geslacht, doen we hierover ook geen uitspraak.

De geslachtsbepaling gebeurt altijd vanaf de buik. Een inwendige echo valt wettelijk onder een medisch voorbehouden handeling waarvoor een medische indicatie is vereist, omdat er risico’s aan verbonden zijn. Een pretecho is niet medisch noodzakelijk. 3D Echo Barendrecht doet de bepaling van het geslacht dus ALTIJD uitwendig vanaf de buik door middel van een echo.

Ervaring
Wel of niet in beeld
Gesloten envelop

Ervaring geslachtsbepaling echo

Bij echopraktijk 3D Echo Barendrecht hebben wij vele jaren ervaring met de pretecho geslacht bepaling en het aantal keren dat we het geslacht fout hebben beoordeeld is op één hand te tellen.

We bieden ook een korte 2D echo voor bijv. geslachtsbepaling met – of zonder opname op USB-stick aan. Voor meer extra’s zie onze prijslijst. Je kunt natuurlijk ook als onderdeel van een 3D echo het geslacht gratis laten bepalen.

Geslacht wel of niet in beeld

Onze echoscopist zal vragen of je het geslacht van je kindje wilt weten en of je de echo op een USB-stick wilt hebben. Als je het geslacht niet wilt weten, zal ze haar best doen om het niet herkenbaar weer te geven. Als je het wel wilt weten, zal ze het duidelijk in beeld brengen en ook een foto maken.

De geslachtsbepaling echo bestaat uit één opname. De tv word uitgezet op het moment dat ik naar het geslacht ga kijken, maar de opname loopt door. Hierover krijg je van tevoren meer informatie.

Gesloten enveloppe

Gesloten envelop geslachtsbepaling

Ben je van plan een gender reveal party te houden? Dan is het uiteraard wel zo leuk als jullie zelf het geslacht nog niet weten en dit pas te weten komen op het feestje zelf. Geef dit even aan bij de echoscopiste. Zij zal de foto met het geslacht er op in een gesloten envelop meegeven. De echoscopiste zal dan gedurende de echo voor jullie niet herkenbaar het geslacht vaststellen.

Deze envelop kan je dan afgeven aan de persoon die de ballon vult, de taart maakt of iets anders waarmee je het geslacht van je baby wil onthullen.

Beoordeling van een 4,9 op basis van +500 echte reviews. Bekijk ze hier

Geslachtsbepaling Barendrecht en tarieven

Voor een geslachtsbepaling pretecho ontmoeten we jullie graag in onze echopraktijk in Barendrecht in een intieme en persoonlijke sfeer. Op verzoek laten we tijdens de pretecho het geslacht van de baby zien, dit doen we al meer dan 16 jaar op een zeer kundige en betrouwbare wijze bij 3D Echo Barendrecht.

Een geslachtsbepaling echo van 20 minuten omvat 3 zwart-witfoto’s op professioneel fotopapier, evenals digitale foto’s via e-mail. Let op: deze echo is niet mogelijk bij meerlingen. Neem contact met ons op voor alternatieven.

Als je al een andere echo hebt ingepland, zoals een 3D of 4D echo, wordt het geslacht van het kindje tijdens die afspraak gratis bepaald. Geen aparte afspraak nodig. Benieuwd naar het geslacht? Maak vandaag nog je afspraak voor een geslachtsbepaling echo!

Geslachtsbepaling

Hoeveel kost een geslachtsbepaling echo?

Een pretecho van 20 minuten kun je vanaf €49,- bij ons boeken. Voor de verschillende pretecho’s hebben wij een uitgebreid overzicht van de tarieven.

Handige tips en weetjes

Wil je het meeste uit je pretecho-ervaring halen? Hier zijn enkele handige tips en leuke weetjes om te overwegen.

Het avontuur van 14 weken zwanger zijn

Gefeliciteerd met het bereiken van de veertiende week van je zwangerschap! Dit is een spannende mijlpaal, want je bent...
3D echo

De magische 13 weken zwanger – geslachtsbepalingsecho in zicht

Zwangerschap is een opwindende reis vol mijlpalen en verrassingen. Een van de meest spannende momenten voor aanstaande...

Alles wat je moet weten over 12 weken zwanger zijn

Gefeliciteerd! Je bent 12 weken zwanger, wat betekent dat je in het tweede trimester van je zwangerschap bent...

De groeiende wonderen: 8 weken zwanger

Welkom terug in dit avontuur van verwondering! Nu je 8 weken zwanger bent, maken we ons op voor een nieuwe fase van...

De spannende reis van zwangerschap: 6 weken onderweg

Gefeliciteerd, aanstaande moeder! Je bent nu officieel 6 weken zwanger en begint aan een opmerkelijke reis van negen...

Voedzaam begin: gezond eten voor zwangere vrouwen

Zwangerschap is een bijzondere fase in het leven van een vrouw, waarin het belangrijk is om extra aandacht te besteden...

Nub Theorie: het voorspellen van het geslacht van je baby

Als je zwanger bent en nieuwsgierig bent naar het geslacht van je baby, heb je misschien wel eens gehoord van de “Nub...

Het verhaal achter gender reveals: van eenvoud tot sensatie

In de wereld van zwangerschappen en het verwachten van een kind, zijn gender reveals een relatief recente, maar...