Pretecho in een persoonlijk en huiselijke sfeer

3D Echo Barendrecht biedt een unieke ervaring met pretecho’s in een warme en huiselijke sfeer. Naast medische echo’s, kun je in alle rust genieten van beelden van je baby. Familie en vrienden zijn welkom, en samen kunnen jullie op een groot scherm de bewegingen, het kloppende hartje en zelfs vingertjes en teentjes bewonderen. Bij een pretecho in 3d komt je baby met de echobeelden het mooist tot uiting. Bij 3D Echo Barendrecht staat de vreugde van het zien van je baby centraal, in een veilige en vertrouwde omgeving.

Onze pretecho’s zijn niet gericht op medische onregelmatigheden, maar mocht er iets onverwachts worden opgemerkt, nemen we alleen met jouw toestemming contact op met je arts of verloskundige. Uiteraard zal onze echoscopiste van tevoren vragen of jullie het willen weten als zij iets onverwachts ziet.

Unieke ervaring

De hoogste kwaliteit pretecho beelden in de regio Rotterdam. 3D Echo Barendrecht bied u een volledige en unieke ervaring om kennis te maken met uw kindje.

Beoordeling van een 4,9 op basis van +500 echte reviews. Bekijk ze hier

Voor een unieke herinnering

Na het bewonderen van de prachtige beelden tijdens de pretecho, heb je de mogelijkheid om een blijvende herinnering te creëren. Samen met de echoscopiste kun je enkele van de meest betoverende momenten selecteren, die vervolgens worden afgedrukt op hoogwaardige foto’s. Deze foto’s ontvang je aan het einde van de pretecho, netjes gepresenteerd in een fraaie passe-partout.

Voor degenen die graag nog meer willen vastleggen, bieden we de optie om de echobeelden inclusief uitleg tegen een meerprijs in HD-kwaliteit op een USB-stick te laten zetten. Bovendien worden alle echofoto’s standaard digitaal verstrekt, waarbij ze indien gewenst op een USB-stick worden geplaatst. Zo ben je verzekerd van een unieke en tastbare herinnering aan deze bijzondere periode.

3D echo en 4D pretecho

Bij een 4D echo zie je jouw baby in levendige beelden, afwisselend in kleurrijk 3D en bewegend zwart-wit 2D. Deze echobeelden, ook wel live 3D echo’s genoemd, tonen bewegende dieptebeelden waarbij tijd en beweging als de vierde dimensie gelden. De echografist manoeuvreert in zwart-wit 2D naar de optimale positie om het gewenste deel van de baby te lokaliseren voor een optimale 3D weergave. Vervolgens schakelt men over naar de kleurrijke live 3D weergave.

Vanaf ongeveer 20 weken bieden de 3D dieptebeelden al mooie vormen, zelfs wanneer de baby nog klein is (ongeveer 25 cm). In het derde trimester, vanaf de 25ste à 26ste week, kun je bij een gunstige ligging zelfs duidelijke contouren van het gezichtje zien. Met de 4D techniek observeer je vaak ook gelaatsuitdrukkingen, zoals glimlachen, gapen of duimzuigen.

Je ontvangt 3D echofoto’s in kleur en 2D echofoto’s van de bewegende 4D echobeelden. Standaard krijg je 6 kleurenfoto’s van 10×15 cm, keurig gepresenteerd in een passe-partout bij een 3D echo. Alle foto’s worden professioneel afgedrukt op fotopapier met een beschermende laag, waardoor ze minstens een mensenleven lang mooi blijven.

2D echo

Bij een 2D pretecho zie je je baby’tje in bewegend zwart-wit beeld in zogenaamde doorsnede weergave. De 2D echo zijn bewegende “platte beelden”, dus zonder diepte. Je ziet hierbij steeds een heel dun plakje (een doorsnede) van het kindje.

Standaard leveren we 6 zwart-wit foto’s in 10×15 cm in een mooie passe-partout bij de standaard 2d echo. Bij de korte 2d echo krijg je 3 zw/w foto’s mee.

De echofoto’s worden afgedrukt op professioneel fotopapier met een beschermlaag. Deze foto’s blijven minstens een mensenleven lang mooi. Met deze professionele foto afdruktechniek onderscheiden we ons van vele concurrenten. Bovendien krijg je een fotosleutelhanger met daarin een 2D echofoto van je kindje (niet bij korte 2D en korte 3/4D echo).

Meisje of jongetje
3D echo laten maken
Geslachtsbepaling

Wordt het een meisje of jongetje?

Op jouw verzoek kunnen we laten zien of je kindje een meisje of een jongetje is, dus tijdens een pretecho geslacht vaststellen.

3D echo laten maken

Bij een 3D echo wordt aan de 2D-beelden extra diepte en kleur toegevoegd. In een 3D echo worden drie dimensies waargenomen: lengte, breedte en diepte. Hierdoor krijg je geen dwarsdoorsnede te zien, maar kun je eerder om het beeld heen kijken.

Dankzij deze techniek wordt het gezichtje van je baby duidelijk zichtbaar, en kun je op zoek gaan naar gelijkenissen met broer, zus, mama of papa. Een 3D echo is een foto zonder bewegende beelden.

Bij 13+0 weken (volgens onze metingen) kunnen we bij 3D Echo Barendrecht op kundige, ervaren en uiterst betrouwbare wijze het geslacht zien. Vanaf 13+0 weken zwangerschap bieden we een gratis vervolgecho aan, als we zelf niet overtuigd zijn van het geslacht. Bij een tweeling is dit ook al mogelijk vanaf 13+0 weken.

Geslachtsbepaling pretecho

Indien we het geslacht vanaf 13+0 weken niet in beeld kunnen brengen door ongunstige ligging, bieden we je ook een gratis vervolgecho aan. Bij een tweeling geldt dit ook vanaf 13 weken! Deze korte vervolgafspraak zal uiterlijk binnen een week zijn.

We brengen het geslacht altijd meerdere malen vanuit verschillende hoeken in beeld om jullie zoveel mogelijk zekerheid te kunnen geven. Indien we zelf niet zeker zijn van het geslacht, doen we hierover ook geen uitspraak.

Beoordeling van een 4,9 op basis van +500 echte reviews. Bekijk ze hier

Geslachtsbepaling Barendrecht en tarieven

3D Echo Barendrecht is vooruitstrevend ten aanzien van nieuwe 3D echotechniek en de werkwijze. Dankzij de nieuwste 4D-echoapparatuur en hoogwaardige fotoprinter worden de echobeelden van je kindje nog helderder. Bij onze live 3D echo’s zie je vaak al duidelijk de contouren van het gezichtje van je kindje. Dit biedt de mogelijkheid om te speculeren en te genieten van het raden of het bijvoorbeeld de mond van mama of juist de kenmerkende neus van papa is.

Wij streven ernaar om je bezoek zo aangenaam mogelijk te maken, want de komst van een kindje is een van de meest prachtige gebeurtenissen in iemands leven.

Hoeveel kost een 3D echo?

Een pretecho van 20 minuten kun je vanaf €69,- bij ons boeken. Voor de verschillende pretecho’s hebben wij een uitgebreid overzicht van de tarieven.

Handige tips en weetjes

Wil je het meeste uit je pretecho-ervaring halen? Hier zijn enkele handige tips en leuke weetjes om te overwegen.

Het avontuur van 14 weken zwanger zijn

Gefeliciteerd met het bereiken van de veertiende week van je zwangerschap! Dit is een spannende mijlpaal, want je bent...
3D echo

De magische 13 weken zwanger – geslachtsbepalingsecho in zicht

Zwangerschap is een opwindende reis vol mijlpalen en verrassingen. Een van de meest spannende momenten voor aanstaande...

Alles wat je moet weten over 12 weken zwanger zijn

Gefeliciteerd! Je bent 12 weken zwanger, wat betekent dat je in het tweede trimester van je zwangerschap bent...

De groeiende wonderen: 8 weken zwanger

Welkom terug in dit avontuur van verwondering! Nu je 8 weken zwanger bent, maken we ons op voor een nieuwe fase van...

De spannende reis van zwangerschap: 6 weken onderweg

Gefeliciteerd, aanstaande moeder! Je bent nu officieel 6 weken zwanger en begint aan een opmerkelijke reis van negen...

Voedzaam begin: gezond eten voor zwangere vrouwen

Zwangerschap is een bijzondere fase in het leven van een vrouw, waarin het belangrijk is om extra aandacht te besteden...

Nub Theorie: het voorspellen van het geslacht van je baby

Als je zwanger bent en nieuwsgierig bent naar het geslacht van je baby, heb je misschien wel eens gehoord van de “Nub...

Het verhaal achter gender reveals: van eenvoud tot sensatie

In de wereld van zwangerschappen en het verwachten van een kind, zijn gender reveals een relatief recente, maar...