3D echo: jouw baby in beeld!

Welkom bij 3D Echo Barendrecht. Wil je graag je kindje bewonderen, nog voordat hij of zij de buik verlaat? Dan nodigen we je van harte uit om een bijzondere ervaring met ons te delen door middel van een 3D echo.

Onze pretecho’s zijn een unieke kans om op een niet-medische manier een glimp op te vangen van de wonderbaarlijke wereld van jouw ongeboren baby, waarbij de nadruk ligt op fotografie en kostbare bonding-time.

Maak van de pretecho een onvergetelijke ervaring, waarbij je niet alleen je kindje ontmoet, maar ook de eerste stappen zet in het creëren van dierbare herinneringen. Wij kijken ernaar uit om deze unieke reis met jou en je gezin te delen en je te helpen bij het vastleggen van de prachtige momenten die de komst van een nieuw leven met zich meebrengt.

Een unieke ervaring

De hoogste kwaliteit pretecho beelden in de regio Rotterdam. 3D Echo Barendrecht bied u een volledige en unieke ervaring om kennis te maken met uw kindje.

Beoordeling van een 4,9 op basis van +500 echte reviews. Bekijk ze hier
3D echo

Het verschil tussen een 2D, 3D en 4D echo

Bij het overwegen van een pretecho staan diverse opties tot je beschikking, waaronder de keuze tussen 2D, 3D en 4D echo’s. Maar wat maakt elke optie uniek en hoe verschillen ze van elkaar? Lees hieronder meer.

Het verschil tussen deze echo’s ligt in de beeldweergave. Terwijl een 2D echo vooral tweedimensionale beelden biedt, geeft een 3D echo meer diepte en detail, waardoor specifieke kenmerken van de baby beter zichtbaar zijn. De 4D echo voegt hier nog beweging aan toe, waardoor je in real-time de activiteiten en gelaatsuitdrukkingen van je baby kunt waarnemen.

Kortom, de keuze tussen deze opties biedt verschillende niveaus van visuele ervaring tijdens de pretecho.

3D echo foto’s op echt fotopapier

Van alle echobeelden kun je foto’s ontvangen, zelfs van de bewegende 4D-echobeelden. Standaard ontvang je bij een afspraak van 40 minuten een fotomapje met 6 kleurenfoto’s van 10×15 cm. Bij een afspraak van 20 minuten ontvang je 3 kleurenfoto’s.

Alle foto’s worden afgedrukt op professioneel fotopapier met een beschermende laag, waardoor ze jarenlang mooi blijven. Hiermee onderscheiden wij ons van de meeste concurrenten.

Bovendien ontvang je bij een afspraak van 40 minuten een fotosleutelhanger met daarin een 3D-echofoto van je kindje.

3D echo 13 weken
2D echo
3D echo
4D echo
2D echo

Meer informatie 2D echo

Een 2D echo is de traditionele zwart-wit echo zoals je waarschijnlijk al hebt laten maken bij de gynaecoloog. Hierbij krijg je eigenlijk een doorsnedebeeld van je kindje te zien. De ligging is minder belangrijk omdat je door alle structuren heen kijkt die mogelijk voor het gezichtje liggen.

Deze echo is al mogelijk vanaf 8 weken zwangerschap, waarbij een mooi kloppend hartje te zien is. Met 2D kunnen zowel foto’s als filmpjes worden gemaakt.

Meer informatie 3D echo

Bij een 3D echo wordt aan de 2D-beelden extra diepte en kleur toegevoegd. In een 3D echo worden drie dimensies waargenomen: lengte, breedte en diepte. Hierdoor krijg je geen dwarsdoorsnede te zien, maar kun je eerder om het beeld heen kijken.

Dankzij deze techniek wordt het gezichtje van je baby duidelijk zichtbaar, en kun je op zoek gaan naar gelijkenissen met broer, zus, mama of papa. Een 3D echo is een foto zonder bewegende beelden.

4D echo

Meer informatie 4D echo

Met de 4D echo zie je je kindje in levensechte kleuren en bewegende HD-beelden, soms schakelt de echografist naar 2D voor optimalisatie. Vertederende live 3D-beelden zijn mogelijk vanaf ongeveer 15 weken, ideaal tussen de 24 en 30 weken.

Rond de 25ste à 26ste week worden gelaatskenmerken zichtbaar, zoals de mond van mama of de kin van papa. 4D-techniek onthult zelfs gelaatsuitdrukkingen zoals glimlachen, gapen of duimzuigen.

Beoordeling van een 4,9 op basis van +500 echte reviews. Bekijk ze hier

Kundig en ervaren echoscopist

Voor een 3D echo ontmoeten we jullie graag in onze echopraktijk in Barendrecht, om zo jullie ongeboren kindje te bewonderen. Bovendien heeft onze ruimte een intieme en persoonlijke sfeer. Onze ervaren echoscopisten maken gebruik van geavanceerde software en een high-end echograaf, inclusief ‘Photoshop’ functies om obstakels voor het gezichtje weg te snijden.

Bij elke afspraak streven we ernaar om je kindje zo goed mogelijk in beeld te brengen. Om de kans op mooie beelden te vergroten, adviseren we vooraf iets suikerrijks te eten of te drinken, waardoor je baby actiever zal bewegen.

Ben je zwanger van een meerling? Dan ben je ook zeker welkom bij ons! We raden aan om iets eerder te komen, rond de 22 weken, omdat ze dan nog klein genoeg zijn om naast elkaar te kunnen liggen. Vanaf 28 weken liggen ze al vaker in elkaars weg.

Hoeveel kost een 3D echo?

Een pretecho van 20 minuten kun je vanaf €69,- bij ons boeken. Voor de verschillende pretecho’s hebben wij een uitgebreid overzicht van de tarieven.

Handige tips en weetjes

Wil je het meeste uit je pretecho-ervaring halen? Hier zijn enkele handige tips en leuke weetjes om te overwegen.

Het avontuur van 14 weken zwanger zijn

Gefeliciteerd met het bereiken van de veertiende week van je zwangerschap! Dit is een spannende mijlpaal, want je bent...
3D echo

De magische 13 weken zwanger – geslachtsbepalingsecho in zicht

Zwangerschap is een opwindende reis vol mijlpalen en verrassingen. Een van de meest spannende momenten voor aanstaande...

Alles wat je moet weten over 12 weken zwanger zijn

Gefeliciteerd! Je bent 12 weken zwanger, wat betekent dat je in het tweede trimester van je zwangerschap bent...

De groeiende wonderen: 8 weken zwanger

Welkom terug in dit avontuur van verwondering! Nu je 8 weken zwanger bent, maken we ons op voor een nieuwe fase van...

De spannende reis van zwangerschap: 6 weken onderweg

Gefeliciteerd, aanstaande moeder! Je bent nu officieel 6 weken zwanger en begint aan een opmerkelijke reis van negen...

Voedzaam begin: gezond eten voor zwangere vrouwen

Zwangerschap is een bijzondere fase in het leven van een vrouw, waarin het belangrijk is om extra aandacht te besteden...

Nub Theorie: het voorspellen van het geslacht van je baby

Als je zwanger bent en nieuwsgierig bent naar het geslacht van je baby, heb je misschien wel eens gehoord van de “Nub...

Het verhaal achter gender reveals: van eenvoud tot sensatie

In de wereld van zwangerschappen en het verwachten van een kind, zijn gender reveals een relatief recente, maar...