Pretecho Capelle

Wil je graag een pretecho Capelle aan den IJssel en omgeving laten maken? Kom gerust eens langs bij 3D Echo Barendrecht voor een onvergetelijke ervaring!

Bij 3D Echo Barendrecht staat onze missie centraal: we streven ernaar om warmte, professionele zorg en topkwaliteit te bieden en dit alles binnen een ontspannen en comfortabele omgeving. We willen dat elke echo-afspraak bij ons een bijzondere en onvergetelijke ervaring wordt voor aanstaande ouders. Onze specialiste doet er alles aan om jullie gerust te stellen en de kans te geven kostbare momenten vast te leggen tijdens de zwangerschap. Zo kunnen jullie met blijvende en unieke herinneringen naar huis gaan.

Twijfel niet om een afspraak te plannen op een datum (en tijdstip) dat jullie het beste schikt. Je kunt een reservering maken door op deze link te klikken.

– Levensechte echo
– 3D echo in kleur
– HD (high-definition) beeld
– Op groot scherm te zien

Pretecho Vlaardingen
0+
PRETECHO’S
0+
REVIEWS
0+
SOCIAL MEDIA

Pretecho Capelle bij 3D Echo Barendrecht

Een pretecho is anders dan een medische echo. Het gaat niet om controle, maar om mooie beelden en bijzondere momenten met je baby. Onze expert neemt rustig de tijd om je baby op een bijzondere manier vast te leggen en de wonderen van de zwangerschap te laten zien. We begrijpen dat dit heel waardevol is voor aanstaande ouders, daarom zorgen we ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt met prachtige beelden. Je kunt rekenen op uitstekende kwaliteit.

Onze specialiste heet Samantha. Ooit begonnen als verpleegkundige en nu echoscopiste en eigenaresse bij 3D Echo Barendrecht. In de afgelopen jaren heeft zij veel geleerd in dit vakgebied en heeft zij al vele mooie momenten vast kunnen leggen voor aanstaande ouders. Maak direct kennis met Samantha tijdens een afspraak of neem telefonisch contact op.

Pretecho in Vlaardingen

Meer informatie?

Heb je vragen over het boeken van een pretecho Capelle of wil je meer informatie? Het maken van een afspraak is eenvoudig via onze website, waar je ook meer informatie kunt vinden. Daarnaast zijn we bereikbaar via telefoon en e-mail. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij 3D Echo Barendrecht!

Reviews van echte klanten

Voordelen pretecho Capelle

Wij bieden je een volledige en unieke ervaring om kennis te maken met jouw baby. Bij ons echobureau profiteer je namelijk van het volgende:

  • Kosteloos terugkomen bij een ongunstige ligging.
  • Geslachtsbepaling te zien vanaf 13 weken.
  • Persoonlijke benadering zodat u helemaal op uw gemak bent.
  • Een pretecho is geen medische handeling en altijd uitwendig.
  • Je ziet je kindje bewegen in HD kleurenbeelden.