Pretecho Capelle

Wil je graag een pretecho Capelle aan den IJssel en omgeving laten maken? Kom gerust eens langs bij 3D Echo Barendrecht voor een onvergetelijke ervaring!

Bij 3D Echo Barendrecht staat onze missie centraal: we streven ernaar om warmte, professionele zorg en topkwaliteit te bieden en dit alles binnen een ontspannen en comfortabele omgeving. We willen dat elke echo-afspraak bij ons een bijzondere en onvergetelijke ervaring wordt voor aanstaande ouders. Onze specialiste doet er alles aan om jullie gerust te stellen en de kans te geven kostbare momenten vast te leggen tijdens de zwangerschap. Zo kunnen jullie met blijvende en unieke herinneringen naar huis gaan.

Twijfel niet om een afspraak te plannen op een datum (en tijdstip) dat jullie het beste schikt.

Unieke ervaring

De hoogste kwaliteit pretecho beelden in de regio Rotterdam. 3D Echo Barendrecht bied u een volledige en unieke ervaring om kennis te maken met uw kindje.

Beoordeling van een 4,9 op basis van +500 echte reviews. Bekijk ze hier

Pretecho Capelle

Pretecho Capelle bij 3D Echo Barendrecht

Een pretecho is anders dan een medische echo. Het gaat niet om controle, maar om mooie beelden en bijzondere momenten met je baby. Onze expert neemt rustig de tijd om je baby op een bijzondere manier vast te leggen en de wonderen van de zwangerschap te laten zien. We begrijpen dat dit heel waardevol is voor aanstaande ouders, daarom zorgen we ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt met prachtige beelden. Je kunt rekenen op uitstekende kwaliteit.

Onze specialiste heet Samantha. Ooit begonnen als verpleegkundige en nu echoscopiste en eigenaresse bij 3D Echo Barendrecht. In de afgelopen jaren heeft zij veel geleerd in dit vakgebied en heeft zij al vele mooie momenten vast kunnen leggen voor aanstaande ouders. Maak direct kennis met Samantha tijdens een afspraak of neem telefonisch contact op.

3D echo / Pretecho
Geslachtsbepaling
Tarieven
Over ons

3D echo / Pretecho

Ontdek de wonderlijke wereld van je ongeboren baby met onze 3D pretecho’s. Bewonder je kleintje, leg bijzondere momenten vast en geniet van kostbare bonding-time tijdens deze unieke ervaring.

We nodigen je van harte uit om samen met ons te genieten van deze speciale momenten voor de geboorte.

Geslachtsbepaling

Ontdek het geslacht van je baby eerder dan de 20-weken echo met onze geslachtsbepaling echo. Deze pretecho stelt je in staat om het geslacht van je ongeboren kindje te onthullen.

Wordt het een jongen of een meisje? Dat blijft altijd spannend en natuurlijk ben je erg nieuwsgierig.

Tarieven

Bij 3D Echo Barendrecht maken we het eenvoudig voor jou. Kies uit een 2D echo, 3D echo of geslachtsbepalingsecho – geen gedoe met verschillende types en tijdsduur. Bovendien bieden we losse extra’s aan in plaats van vaste pakketten.

Of je nu gaat voor een USB-opname of andere extra’s, jij bepaalt wat je wilt. Zo hanteren wij altijd een scherpe vanaf-prijs.

Voordelen pretecho Capelle

Heb je vragen over het boeken van een pretecho Capelle of wil je meer informatie? Het maken van een afspraak is eenvoudig via onze website, waar je ook meer informatie kunt vinden. Daarnaast zijn we bereikbaar via telefoon en e-mail. 

Bij ons echobureau profiteer je van het volgende:

Kosteloos terugkomen bij een ongunstige ligging.
Geslachtsbepaling te zien vanaf 13 weken.
Persoonlijke benadering zodat u helemaal op uw gemak bent.
Een pretecho is geen medische handeling en altijd uitwendig.
Je ziet je kindje bewegen in HD kleurenbeelden.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij 3D Echo Barendrecht!