Pretecho Rotterdam

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een pretecho Rotterdam en regio? Wij, van 3D Echo Barendrecht, staan graag voor je klaar om een onvergetelijke ervaring te bieden!

Een pretecho vormt een unieke beleving en staat los van een medische noodzaak. Het draait hier om veel meer dan slechts medische data. Het is een gelegenheid om prachtige beelden vast te leggen en kostbare momenten van verbondenheid te scheppen met je nog ongeboren baby. Onze deskundigen besteden ruim de tijd om je baby op een betoverende manier vast te leggen, waarbij ze de wonderen onthullen die zich binnenin je buik voltrekken.

Wij begrijpen dat deze ervaring van verbondenheid en verwondering van onschatbare waarde is voor toekomstige ouders en daarom zorgen we ervoor dat het een onvergetelijk moment wordt (met uitstekende beeldkwaliteit). Meer informatie verkrijgen? Lees dan gerust even verder

Unieke ervaring

De hoogste kwaliteit pretecho beelden in de regio Rotterdam. 3D Echo Barendrecht bied u een volledige en unieke ervaring om kennis te maken met uw kindje.

Beoordeling van een 4,9 op basis van +500 echte reviews. Bekijk ze hier

Pretecho Rotterdam

Pretecho Rotterdam bij 3D Echo Barendrecht

Ik ben Samantha en mijn carrière begon ooit als verpleegkundige. In de afgelopen jaren heb ik mijn kennis en ervaring in dit vakgebied uitgebreid met een medische opleiding tot echoscopiste. Deze stap heeft mijn loopbaan werkelijk verrijkt. Het maken van echo’s zorgt voor prachtige en bijzondere ervaringen. Vooral bij keuze-echo’s, ook bekend als pretecho’s, zie ik hoe er een sterke band ontstaat tussen ouders en hun toekomstige kind. Gedurende deze tijd heb ik talloze mensen kunnen verblijden met schitterende beelden van hun baby.

Bij 3D Echo Barendrecht in regio Rotterdam streven we naar een combinatie van warmte, professionaliteit en kwaliteit, allemaal binnen een ontspannen sfeer. We willen graag dat elke echo-ervaring bij ons een unieke en onvergetelijke herinnering wordt voor aanstaande ouders.

3D echo / Pretecho
Geslachtsbepaling
Tarieven
Over ons

3D echo / Pretecho

Ontdek de wonderlijke wereld van je ongeboren baby met onze 3D pretecho’s. Bewonder je kleintje, leg bijzondere momenten vast en geniet van kostbare bonding-time tijdens deze unieke ervaring.

We nodigen je van harte uit om samen met ons te genieten van deze speciale momenten voor de geboorte.

Geslachtsbepaling

Ontdek het geslacht van je baby eerder dan de 20-weken echo met onze geslachtsbepaling echo. Deze pretecho stelt je in staat om het geslacht van je ongeboren kindje te onthullen.

Wordt het een jongen of een meisje? Dat blijft altijd spannend en natuurlijk ben je erg nieuwsgierig.

Tarieven

Bij 3D Echo Barendrecht maken we het eenvoudig voor jou. Kies uit een 2D echo, 3D echo of geslachtsbepalingsecho – geen gedoe met verschillende types en tijdsduur. Bovendien bieden we losse extra’s aan in plaats van vaste pakketten.

Of je nu gaat voor een USB-opname of andere extra’s, jij bepaalt wat je wilt. Zo hanteren wij altijd een scherpe vanaf-prijs.

Voordelen pretecho in Rotterdam

Wij staan graag voor klaar om deze kostbare momenten met jou te delen en om jou te helpen een nog diepere band met je baby op te bouwen. Wij bieden je een volledige en unieke ervaring. Wil je graag langskomen voor een pretecho Rotterdam en omgeving? Maak vrijblijvend online een afspraak! Wij zijn er met vol enthousiasme om deze waardevolle momenten met jou te delen.

Bij ons echobureau profiteer je van het volgende:

Kosteloos terugkomen bij een ongunstige ligging.
Geslachtsbepaling te zien vanaf 13 weken.
Persoonlijke benadering zodat u helemaal op uw gemak bent.
Een pretecho is geen medische handeling en altijd uitwendig.
Je ziet je kindje bewegen in HD kleurenbeelden.