Pretecho Spijkenisse

In verwachting van een baby en wil je graag een pretecho Spijkenisse laten maken? Volkomen begrijpelijk! Wij, van 3D Echo Barendrecht, zijn in de buurt gevestigd en helpen je graag verder met een unieke belevenis van hoge kwaliteit.

Het ondergaan van een pretecho is een unieke belevenis voor toekomstige ouders. Deze niet-medische echo biedt de gelegenheid om jullie ongeboren baby te bewonderen in prachtige 3D-beelden en een sterke emotionele band te smeden nog voordat de baby ter wereld komt. Tijdens de pretecho neemt onze ervaren echografist uitgebreid de tijd om gedetailleerde beelden van jullie baby vast te leggen. Hierdoor krijgen jullie alvast een glimp van zijn of haar gezichtsuitdrukkingen en bewegingen. Deze betoverende momenten resulteren in blijvende herinneringen.

Wil je meer informatie over de beschikbaarheid van onze echoscopiste in de buurt van Spijkenisse? Aarzel dan niet om online een afspraak te plannen op een tijdstip dat jullie uitkomt. 

Unieke ervaring

De hoogste kwaliteit pretecho beelden in de regio Rotterdam. 3D Echo Barendrecht bied u een volledige en unieke ervaring om kennis te maken met uw kindje.

Beoordeling van een 4,9 op basis van +500 echte reviews. Bekijk ze hier

Pretecho Spijkenisse

Pretecho Spijkenisse bij 3D Echo Barendrecht

Bij Echo 3D Barendrecht realiseren we ons dat een pretecho verder gaat dan een medische procedure. Het is een uitzonderlijke gelegenheid voor aanstaande ouders om een diepgaande emotionele connectie te creëren met hun nog ongeboren baby. Onze ervaren echografiste legt tijdens deze niet-medische echo op een serene en zorgvuldige wijze gedetailleerde beelden van je baby vast, waardoor je alvast een glimp opvangt van de gelaatsuitdrukkingen en bewegingen van je kleintje. Deze betoverende momenten transformeren tot onuitwisbare herinneringen en versterken de band tussen ouders en hun toekomstige kind.

In onze moderne voorziening nabij Spijkenisse maken we gebruik van geavanceerde echotechnologie en beschikken we over de expertise om te waarborgen dat je de allerbeste beelden van je baby krijgt. De nieuwste apparatuur staat garant voor uiterst heldere en levendige beelden. Daarnaast bieden we diverse pretecho-pakketten die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Of je nu simpelweg wilt genieten van het bewonderen van je baby of de beelden wilt delen met vrienden en familie; wij hebben een optie die aansluit bij jouw wensen en behoeften. We nodigen je van harte uit om deze bijzondere ervaring met ons te delen.

3D echo / Pretecho
Geslachtsbepaling
Tarieven
Over ons

3D echo / Pretecho

Ontdek de wonderlijke wereld van je ongeboren baby met onze 3D pretecho’s. Bewonder je kleintje, leg bijzondere momenten vast en geniet van kostbare bonding-time tijdens deze unieke ervaring.

We nodigen je van harte uit om samen met ons te genieten van deze speciale momenten voor de geboorte.

Geslachtsbepaling

Ontdek het geslacht van je baby eerder dan de 20-weken echo met onze geslachtsbepaling echo. Deze pretecho stelt je in staat om het geslacht van je ongeboren kindje te onthullen.

Wordt het een jongen of een meisje? Dat blijft altijd spannend en natuurlijk ben je erg nieuwsgierig.

Tarieven

Bij 3D Echo Barendrecht maken we het eenvoudig voor jou. Kies uit een 2D echo, 3D echo of geslachtsbepalingsecho – geen gedoe met verschillende types en tijdsduur. Bovendien bieden we losse extra’s aan in plaats van vaste pakketten.

Of je nu gaat voor een USB-opname of andere extra’s, jij bepaalt wat je wilt. Zo hanteren wij altijd een scherpe vanaf-prijs.

Voordelen pretecho Spijkenisse

Ben je nieuwsgierig naar het reserveren van een pretecho Spijkenisse of wil je aanvullende informatie? Het plannen van een afspraak kun je eenvoudig via onze website regelen, waar je tevens gedetailleerdere informatie kunt verkrijgen. Daarnaast helpen wij je ook graag verder via telefoon en e-mail.

Kosteloos terugkomen bij een ongunstige ligging.
Geslachtsbepaling te zien vanaf 13 weken.
Persoonlijke benadering zodat u helemaal op uw gemak bent.
Een pretecho is geen medische handeling en altijd uitwendig.
Je ziet je kindje bewegen in HD kleurenbeelden.

Graag tot ziens in onze praktijk!