Geslachtsbepaling Echo

Pretecho geslachtsbepaling vanaf 13 weken

Bij de 13 weken en 14 weken van een zwangerschap kunnen de echoscopisten bij 3D Echo Barendrecht het geslacht van de baby zien. Vanaf 13+0 weken zwangerschap volgens onze meting, bieden we een gratis vervolgecho aan, als we zelf niet overtuigd zijn van het geslacht.

Bij een tweeling is dit vanaf 15+0 weken en bij een tweeling is een 2D echo van 20 minuten niet mogelijk (de 2D echo 40 minuten is wel mogelijk).

geslachtsbepaling echo

Geslachtsbepaling echo Barendrecht

Voor een geslachtsbepaling pretecho ontmoeten we jullie graag in onze echopraktijk in Barendrecht in een intieme en persoonlijke sfeer.

Op jullie verzoek kunnen we tijdens een pretecho het geslacht van de baby laten zien en zie je of je kindje een meisje of een jongetje is. Al meer dan 16 jaar doet 3D Echo Barendrecht geslachtsbepaling op zeer kundige en uiterst betrouwbare wijze.

geslachtsbepaling echo

Geslachtsbepaling echo

Indien we het geslacht vanaf 13+0 weken niet in beeld kunnen brengen door ongunstige ligging, bieden we je ook een gratis vervolgecho aan. Bij een tweeling geldt dit vanaf 15 weken! Deze korte vervolgafspraak zal uiterlijk binnen een week zijn.

We brengen het geslacht altijd meerdere malen vanuit verschillende hoeken in beeld om jullie zoveel mogelijk zekerheid te kunnen geven.

Indien we zelf niet zeker zijn van het geslacht, doen we hierover ook geen uitspraak.

Nooit inwendig

De geslachtsbepaling gebeurt in Barendrecht altijd vanaf de buik.

Een inwendige echo valt wettelijk onder een medisch voorbehouden handeling waarvoor een medische indicatie is vereist, omdat er risico’s aan verbonden zijn. Een pretecho is niet medisch noodzakelijk.

3D Echo Barendrecht doet de bepaling van het geslacht dus ALTIJD uitwendig vanaf de buik.

geslachtsbepaling echo

Ervaring pretecho geslacht

Bij echopraktijk 3D Echo Barendrecht hebben wij vele jaren ervaring met de pretecho geslacht bepaling en het aantal keren dat we het geslacht fout hebben beoordeeld is op één hand te tellen.

We bieden ook een korte 2D echo voor bijv. geslachtsbepaling met – of zonder opname op USB-stick aan. Voor meer extra’s zie onze prijslijst. Je kunt natuurlijk ook als onderdeel van een 3D echo het geslacht gratis laten bepalen.

Geslacht wel of niet in beeld

Voor ze met de echo begint zal ze vragen of je wilt weten of je kindje een jongetje of meisje is en of het op USB-stick moet worden opgenomen.

Indien je het niet wilt weten, zal zij haar uiterste best doen om het niet herkenbaar in beeld te brengen.

Als je het wel wilt weten, dan zal zij het geslacht zo duidelijk mogelijk voor jullie in beeld brengen. De echografiste zal ook een foto van het geslacht maken.

Indien je kiest om het geslacht in beeld te laten brengen kan de echo op verzoek ook op USB-stick worden opgenomen. Het kan natuurlijk dat jullie zelf wel het geslacht willen weten, maar niet het geslacht van jullie kindje aan anderen, aan wie je met trots de opname laat zien, willen prijsgeven. Je kunt dit vooraf aangeven bij de echoscopist. Zij zal dan de opname op de stick splitsen in 2 aparte opname gedeelten.

Gesloten envelop

Je kunt ook kiezen om het geslacht geschreven op een briefje in een gesloten envelop mee te krijgen. De echografiste zal dan gedurende de echo voor jullie niet herkenbaar het geslacht vaststellen.

ACHTEROM 76

2991 CV BARENDRECHT

info@3dechobarendrecht.nl

0180-624217Download iOS App

Download Android App